Casa #27 Santa Eulàlia de Ronçana

casa-sta-eulalia-02

Idea – La vivenda havia de tenir una imatge moderna i alhora ésser molt còmode per a tota la família. Es projecten dos volums bàsics que es maclen per generar la forma de la casa; Dos volums, dos materials: fusta i pedra.
Implantació en el terreny – El solar és triangular, així que la construcció es situa a la zona més ampla i més alta, orientant totes les estances principals a Sud – on hi ha una bona vista sobre el Vallès.
Estructura i construcció – La vivenda està dissenyada per tenir la planta lliure i els materials emprats són de molt alta qualitat per a evitar al màxim el manteniment.
Distribució – Les necessitats programàtiques distribueixen la casa en 3 nivells: nivell -1: Un pati anglès il·lumina un menjador-cuina d’estiu situat en planta soterrani connectat amb una escala molt lleugera al jardí principal. Nivell 0:  La piscina era una peça important per a la família, de manera que es situa a nivell de la sala d’estar, i prou llarga per a poder-hi nedar. Nivell 1: la sala de música.

Any de construcció: 2008
Municipi: Santa Eulàlia de Ronçana – Vallès Oriental – Barcelona
Superfície construida: 411m2
Col·laboradors: Roger V., Arquitecte i Antoni M., Aparellador

casa-sta-eulalia-01

casa-sta-eulalia-03

casa-sta-eulalia-05

casa-sta-eulalia-04